7 Φεβ 2018

Η ΠΑΤΡΑ...ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ …Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ….όσο πλησιάζει ο καιρός … αχός βαρύς ακούγεται…. και οι κλαγγές των όπλων των ναυάρχων ….σπέρνουν ανατριχίλα….


Τώρα διαβάζοντας  την ανακοίνωση του Υπουργείου διαπιστώνει κάποιος ότι ο κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ συνοδευόταν από τους δύο Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου και από έναν μόνο ναύαρχο, τον επικεφαλής του Κλάδου Ασφάλειας….
Παρατηρώντας βέβαια την φωτογραφία πράγματι διαπιστώνεις, ότι ο συγκεκριμένος ναύαρχος…. όταν πλησιάζει προς τα μέρη καταγωγής του, όπου ήταν γεμάτα….. από κλέφτικα λημέρια, αλλάζει όψη από χαρά…
Έχει μια φωτογένεια, που βοηθά να βγαίνουν ποιο καλές ….οι φωτογραφίες του κ. Υπουργού…
Από ότι λένε ….οι αλάνθαστοι ιστορικοί των διαδρόμων του 5ου ορόφου αλλά και της Γρηγορίου Λαμπράκη……, όσο πλησιάζει ο καιρός ….λέγεται ότι αχός βαρύς ακούγεται…. και   οι κλαγγές των όπλων των ναυάρχων ….σπέρνουν ανατριχίλα….

Άλλοι εξορμούν ατρόμητοι με τον Υπουργό …άντε και μερικοί με τον παρακατιανό τον Υφυπουργό…
Άλλοι τρέχουν να βρουν ισχυρότερους ταγούς προκειμένου καταλάβουν τα χειμερινά ανάκτορα και τον πολυπόθητο θρόνο…
Άλλοι έχουν ταμπουρωθεί στα γραφεία τους …να υπερασπιστούν τα κεκτημένα, κάνοντας γιουρούσια στους διαδρόμους του 5ου κατά Διοικητών άλλων Μονάδων …..που πρόδωσαν τους όρκους …..καλής συνωμοτικής φιλίας  ……
Έννοια σου όμως, τους προδότες ουδείς τους αγάπησε …και αυτοί για να πάρουν το αίμα τους πίσω… προδίδουν  τα μυστικά τους…. στον οχτρό…..
Μάχη μέχρι τελικής πτώσης…. Αρκεί μόνο …που κάποιος, θα έχει ανακηρυχτεί ….νικητής …..
Αν τελικά οι βάρβαροι περάσουν…. λίγη σημασία έχει…
Το αν ο απλός λιμενικός  υποφέρει…., ακόμη λιγότερη σημασία έχει….. 

ΑΥΤΟΤΕΛΩΣ

πηγή:http://www.limenikanea.gr/2018/02/blog-post_63.html#.Wnsn-K5l-os